VEELGESTELDE VRAGEN

Startorder

Ik heb interesse in jullie diensten. In hoeverre is het echter mogelijk om het ontwerp van de verpakking of fles zelf te wijzigen, en niet alleen de label?

Leuk te horen dat je interesse hebt, we helpen je graag verder! Binnen WhiteLabel kun je helemaal los gaan op het ontwerp voor het labeldesign betreft. Wil je ook de keuze in verpakking zoals fles of pot kan dat binnen onze discipline PrivateLabel, met deze custom optie heb je  dan scala keuze in onze uitgebreide catalogus verpakkingen.  Kies voor deze optie houdt dan rekening mee met een langere aanloopt tijd dan een WhiteLabel order. De PrivateLabel custom  is al mogelijk vanaf 200 stuks. zie voor  BottleX verpakking

De producten uit het testpakket bevallen mij goed. Hoe ga ik nu verder?

Dat is leuk! Gefeliciteerd met de eerste stappen naar (uitbreiding van) jouw eigen merk. Allereerst gaan we met de labels aan de slag. Je kunt hiervoor kiezen uit witte of transparante folie die bedrukt gaat worden. Bij witte folie kun je zelfs kiezen uit een matte of een glanzende afwerking. Met full color printtechnieken geeft dit oneindig veel mogelijkheden.

Meer veelgestelde vragen

Algemeen

Betaling

Contact

Product