VRAAG: Kan ik bij WhiteLabel producten zoals een shampoo of creme een andere dopje krijgen? Ik wil een eigen lijn met gouden elementen.

ANTWOORD; Bij  Private Label Ready kun je iedere mogelijke verpakking kiezen binnen ons asortiment van flessen, potten en daarbij de nodige sluitingen. De producten zijn al afgevuld in een fles of pot, maar omdat er zoveel vraag is hebben we hiervoor een perfecte oplossing. Al onze producten worden geleverd in een witte verpakking. In het bestelproces op de product pagina is de eerste step een keuze voor wel of geen label en wat voor soort materiaal, de volgende stap is de Mix&Match keuze voor verpakking. Standaard hebben flessen een witte dop, maar alle producten met een keuzeoptie voor een dop in jouw kleur.

Je kunt hier kiezen voor verschillende doppen, denk hierbij aan een witte dop, een zwarte dop, een zilvere dop, een gouden dop of een houten draaidop. Al deze keuzes maken nog meer dat jij je product unieke indentiteit kan geven die bij jouw merk past.