Bioplastic verpakking Bioplastic verpakking
Cg Curl Proof Cg Curl Proof
Gluten vrij Gluten vrij
Grote Proteïne Grote Proteïne
Halal Halal
Keratine Keratine
Kleine Proteïne Kleine Proteïne
Microplatics vrij Microplatics vrij
Natuurlijke ingrediënten Natuurlijke ingrediënten
Parfum vrij Parfum vrij
Refill verpakking Refill verpakking
Vegan 100% Vegan 100%

Sku: WLSKIN1613.12x15

SKINCARE – Facial Serum 12x15ML

Facial Serum verzacht de huidoppervlakte op een spectaculaire manier en helpt zo bij het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels.

Het serum is een innovatief concentraat speciaal voor de droge huid. Het serum is speciaal voor de specifieke behoefte van de droge (rijpe) huid en verbetert direct de huidtextuur en maakt deze zachter en gladder. Daarnaast maakt het serum geeft het de huid extra bescherming. Doordat de huid een  betere conditie krijgt wordt deze steviger, stralender.  Het technologiesysteem van het serum biedt een puur product zonder emulgatoren. Het serum bevat rijke extracten van vijgencatus en aloë voor hydratatie van alle huidlagen. Het serum ondersteunt de cel vernieuwing en de aanmaak van huidlipiden. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en voor alle leeftijden.

Gebruik:

Breng een paar druppels van het serum aan op een schone huid en verdeel het met de vingers. Breng de Facial serum aan voor het gebruik van een hydraterende dagcrème of een anti-aging crème . Deze serum is ook geschikt voor de gevoelige zones rondom de mond en rondom de ogen.

Artikelnummer: WLSKIN1613.12x15 Categorieën: , Tag:

Ingredienten:

INCI:
Aqua, Glycerin, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate/Dimethylacrylamide Crosspolymer, Isohexadecane, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Hydrolyzed Pearl, Orchis Mascula Extract, Sea Salt Extract, Sorbitan Isostearate, Ethylhexylglycerin, Aloë Barbadensis Leaf Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Hyaluronate, Parfum

Belangrijke ingrediënten:
Hydrolyzed Pearl (Parel Poeder)
Sodium Hyaluronate (Hyaluronzuur)
Orchis Mascula Extract (Paarse Orchidee Extract)

O%:
Alcohol Denat
Parabenen
PEG
Siliconen
SLS
Sulfaat

Verpakking en labelinformatie:

De verpakking:

15ml witte PP cilindrische fles 30 x 80mm (breedte x hoogte) met  airless-pomp

Keuze voor luxe transparante acryl over-fles met overcap 40 x 90mm (breedte x hoogte)

Keuze voor ring: wit, zwart, zilver/wit, goud/wit

Labelformaat: 31 x 94mm (hoogte x breedte) label is voor de binnenfles

Gerecycled en 100% recyclebaar

Download template:

Voor meer info over het etiket en het ontwerpen ga je naar onze designpagina.

Facial Serum verzacht de huidoppervlakte op een spectaculaire manier en helpt zo bij het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. Het serum is een innovatief concentraat speciaal voor de droge huid. Het serum is speciaal voor de specifieke behoefte van de droge (rijpe) huid en verbetert direct de huidtextuur en maakt deze zachter en gladder. Daarnaast maakt het serum geeft het de huid extra bescherming. Doordat de huid een  betere conditie krijgt wordt deze steviger, stralender.  Het technologiesysteem van het serum biedt een puur product zonder emulgatoren. Het serum bevat rijke extracten van vijgencatus en aloë voor hydratatie van alle huidlagen. Het serum ondersteunt de cel vernieuwing en de aanmaak van huidlipiden. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en voor alle leeftijden. Gebruik: Breng een paar druppels van het serum aan op een schone huid en verdeel het met de vingers. Breng de Facial serum aan voor het gebruik van een hydraterende dagcrème of een anti-aging crème . Deze serum is ook geschikt voor de gevoelige zones rondom de mond en rondom de ogen.

Reviews