Over BottleX

Breng uw creatieve visie tot leven, met onze unieke mogelijkheden om op maat gemaakte haar- en huidverzorgingsproducten te ontwerpen geven we u de vrijheid om uw eigen schoonheidsmerk te creëren. Laat uw ideeën vloeien en zie hoe uw dromen werkelijkheid worden met onze deskundige ondersteuning en hoogwaardige productontwikkeling.

BottleX, met ultramoderne faciliteiten en ruim 10 jaar ervaring, is een toonaangevende marktleider in haar- en huidverzorgingsproducten. Ontdek onze groene praktijken, rondleidingen en gratis ontwerptemplates voor uw producten.
René van Alphen

Passie

De grondlegger van BottleX is René van Alphen. Hij heeft een creatieve geest en weet te verrassen en te vernieuwen. Branding is één van zijn sterke punten. Na jarenlange ervaring in de kappers- en cosmetica branche heeft René gekozen om te investeren in hoogwaardige verzorgingsproducten. In BottleX komt deze ervaring tot zijn recht omdat René weet en snapt wat de eigenschappen van een goed product zijn. Hij vindt het fijn om bedrijven te helpen met ‘zijn’ producten.

Hij weet als geen ander dat jouw salon of merk meer dan alleen een onderneming is… het is jouw levensstijl. Jouw klanten rekenen op je, ook om hen te voorzien van advies en professionele producten waar ze blij van worden.

BottleX neemt de verantwoordelijkheid om jou te voorzien van professionele producten serieus, jouw eigen merk is tenslotte jouw visitekaartje… waar jouw klanten van genieten en zich verwend door voelen.

Onze productlijnen

Een productlijn voor de wens
van iedere ondernemer

De voordelen van werken met BottleX

Met onze uitgebreide productiefaciliteiten bieden wij oplossingen voor urgente en langlopende capaciteitsvraagstukken. We hebben een breed aanbod van mogelijkheden, die binnen enkele weken na uw eerste aanvraag verwerkt kunnen worden.

Al onze structuren zijn door onszelf ontworpen, wat u de garantie biedt dat ze:

  • Op maat worden gemaakt om aan al uw ruimtebehoeften te voldoen;
  • Voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid
  • Een kostenefficiënt alternatief zijn voor alternatieve productiefaciliteiten
  • Gemakkelijk op- en afgeschaald kunnen worden
  • Veel flexibiliteit bieden
  • Inside knowledge van de markt, afnemers en eindgebruikers

Elegante natuurlijke huidverzorgingsproducten

Bij BottleX bieden we een exclusieve collectie huidverzorgingsproducten aan die elegantie en natuurlijke ingrediënten combineren. Deze producten zijn ideaal voor iedereen die zijn huidverzorgingsroutine een unieke en authentieke touch wil geven. Met hun diverse formules en ingrediënten brengen onze producten de schoonheid van de natuur direct naar je dagelijkse verzorging.

Duurzaam en tijdloos

Onze huidverzorgingsproducten zijn niet alleen effectief, maar ook duurzaam en zacht voor de huid. Ze zijn geformuleerd met de beste natuurlijke ingrediënten en behouden hun kwaliteit door de jaren heen, waardoor ze een tijdloze keuze zijn voor elke huidverzorgingsroutine. Of je nu kiest voor onze hydraterende crèmes, serums of toners, je investeert in een product dat je huid generaties lang zal koesteren.

Variëteit en Flexibiliteit

De variëteit in ons assortiment huidverzorgingsproducten zorgt ervoor dat er voor elke huidtype en voorkeur iets te vinden is. Of je nu een oplossing zoekt voor een gevoelige huid, een vette huid of tekenen van veroudering, onze producten bieden de flexibiliteit om je huidverzorgingsdoelen te bereiken. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze collectie en creëer een huidverzorgingsroutine die echt bij je past.

Deskundig Advies en Inspiratie

Bij BottleX staan we klaar om je te adviseren en te inspireren bij het kiezen van het perfecte huidverzorgingsproduct. Ons ervaren team kan je alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende producten en helpt je graag bij het vinden van het product dat aan al je wensen voldoet. Zo zorgen we samen voor een huid waar je jarenlang van kunt genieten.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen