Sku: WLLIFE2551.12x250

LIFESTYLE – Java Breeze Room Mist 12x250ML

Kun je ook zo genieten van de geur als je op vakantie bent? Al die nieuwe indrukken die je zinnen prikkelen en je uitdagen voor nieuwe ervaringen en belevenissen. Wat zou het fijn zijn om langer van de scent in je huis of op kantoor te kunnen genieten. Speel ook eens met de interieurspray in je salon, winkel of in de lobby van een hotel, zodat je gasten een lekker geurig welkom krijgen. Misschien ook een lekker idee om op het linnen goed te sprayen, voor een geurbeleving tijdens de nachtelijke uren. Deze huisspray heeft een geconcentreerde formule met een fijne verneveling waardoor het niet vlekt. Deze Room Mist heeft de tropische geur van patchoeli, jasmijn, sandelhout en sinaasappelbloesem met de pittige smaak van zwarte peper.

Deze heerlijke fragrance is verpakt in een mooi mat wit glazen flesje met een witte verstuiver met een concept label.

Met Mix & Match kun je ook kiezen voor een zilveren, gouden of zwarte verstuiver. Om het nog wat persoonlijker te maken, kun je ook een eigen logo, op aan mooi label, op de fles aanbrengen. Wil je het geheel mooi af te maken, dan kun je ook kiezen voor een wit of zwart doosje met een eigen logo.

Ingrediënten

INCI:

Ethanol, Aqua, Parfum

Verpakking en labelinformatie

De verpakking:

50ml witte fles (glas)  141 x 41mm (hoogte x breedte)

Keuze voor spray; wit, zilver/wit en goud/wit

Labelformaat voorkant: 75 x 75mm (hoogte x breedte)

Labelformaat onderkant: 25mm rond (diameter)

 

Download template:

           

Voorkant          Onderkant

Voor meer info over het etiket en het ontwerpen ga je naar onze designpagina.

Extra informatie

Java Breeze Room Mist

Ontdek de geurpiramide van Java Breeze Room Mist

Wat zijn de geurnoten van deze fragrance?

Topnoot: Pruim, Sinaasappelbloesem
Hartnoot: Bloemig, Iris, Jasmijn, Theeroos
Basisinoot: Sandelhout, Muskus, Amber, Cederhout, Patchouli, Timmerhout

Elke noot speelt een cruciale rol in de algehele geurervaring. De topnoten bieden een frisse eerste indruk, de hartnoten voegen complexiteit toe, en de basisnoten zorgen voor een langdurige, diepgaande geurbeleving.

Kun je ook zo genieten van de geur als je op vakantie bent? Al die nieuwe indrukken die je zinnen prikkelen en je uitdagen voor nieuwe ervaringen en belevenissen. Wat zou het fijn zijn om langer van de scent in je huis of op kantoor te kunnen genieten. Speel ook eens met de interieurspray in je salon, winkel of in de lobby van een hotel, zodat je gasten een lekker geurig welkom krijgen. Misschien ook een lekker idee om op het linnen goed te sprayen, voor een geurbeleving tijdens de nachtelijke uren. Deze huisspray heeft een geconcentreerde formule met een fijne verneveling waardoor het niet vlekt. Deze Room Mist heeft de tropische geur van patchoeli, jasmijn, sandelhout en sinaasappelbloesem met de pittige smaak van zwarte peper. Deze heerlijke fragrance is verpakt in een mooi mat wit glazen flesje met een witte verstuiver met een concept label. Met Mix & Match kun je ook kiezen voor een zilveren, gouden of zwarte verstuiver. Om het nog wat persoonlijker te maken, kun je ook een eigen logo, op aan mooi label, op de fles aanbrengen. Wil je het geheel mooi af te maken, dan kun je ook kiezen voor een wit of zwart doosje met een eigen logo.

Reviews