Sku: WLLIFE2548.12x50

LIFESTYLE – Barbados Breeze Home Fragrance 12x50ML

Even dat heerlijke gevoel hebben van het even weg zijn, terwijl je in je eigen huis bent. Wie wil dat nou niet, Met deze Barbados Breeze Home Fragrance is dat in elke kamer van je huis mogelijk, je kunt natuurlijk ook voor één ruimte kiezen, bijvoorbeeld de livingroom, met een heerlijke bloemen geur van rozen, jasmijn, patchoeli en musk. Lekker om in te genieten met vrienden en familie. Deze kamerspray is ook geschikt voor het gebruik op linnengoed en zonder vlekken achter te laten. Deze huisspray heeft een geconcentreerde formule met een fijne verneveling waardoor het niet vlekt.

Het gevoel van de zomer in huis, wat je het hele jaar door kan houden. Maar het kan natuurlijk ook in een andere kamer of op kantoor of winkel, precies waar jij je het lekkerste bij voelt.

 

In ons Mix&Match programma kun jij deze parfum verkrijgen met een zwarte, gouden of zilveren spray. Daarnaast is het mogelijk om een bijpassend “soft touch” doosje voor de parfum toe te voegen. Je kunt kiezen uit een wit of zwart doosje, dat gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen logo en huisstijl. Ook de fles zelf kun je voorzien van een gepersonaliseerd label.

Ingrediënten

INCI:

Ethanol, Aqua, Parfum

Verpakking en labelinformatie

De verpakking:

50ml witte fles (glas)  141 x 41mm (hoogte x breedte)

Keuze voor spray; wit, zilver/wit en goud/wit

Labelformaat voorkant: 40 x 40mm (hoogte x breedte)

Labelformaat onderkant: 25mm rond (diameter)

 

Download template:

           

Voorkant          Onderkant

Voor meer info over het etiket en het ontwerpen ga je naar onze designpagina.

Extra informatie

Barbados Breeze Home Fragrance

Ontdek de geurpiramide van  Barbados Breeze Home Fragrance

Wat zijn de geurnoten van deze fragrance?

Topnoot: Groen, Bergamot, Citroen
Hartnoot: Bloemig, Lelietje van Dalen, Jasmijn, Roos
Basisinoot:  Sandel Hout, Muskus, Patchoeli, Mos, Tonka, Timmerhout

Elke noot speelt een cruciale rol in de algehele geurervaring. De topnoten bieden een frisse eerste indruk, de hartnoten voegen complexiteit toe, en de basisnoten zorgen voor een langdurige, diepgaande geurbeleving.

Even dat heerlijke gevoel hebben van het even weg zijn, terwijl je in je eigen huis bent. Wie wil dat nou niet, Met deze Barbados Breeze Home Fragrance is dat in elke kamer van je huis mogelijk, je kunt natuurlijk ook voor één ruimte kiezen, bijvoorbeeld de livingroom, met een heerlijke bloemen geur van rozen, jasmijn, patchoeli en musk. Lekker om in te genieten met vrienden en familie. Deze kamerspray is ook geschikt voor het gebruik op linnengoed en zonder vlekken achter te laten. Deze huisspray heeft een geconcentreerde formule met een fijne verneveling waardoor het niet vlekt. Het gevoel van de zomer in huis, wat je het hele jaar door kan houden. Maar het kan natuurlijk ook in een andere kamer of op kantoor of winkel, precies waar jij je het lekkerste bij voelt.   In ons Mix&Match programma kun jij deze parfum verkrijgen met een zwarte, gouden of zilveren spray. Daarnaast is het mogelijk om een bijpassend "soft touch" doosje voor de parfum toe te voegen. Je kunt kiezen uit een wit of zwart doosje, dat gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen logo en huisstijl. Ook de fles zelf kun je voorzien van een gepersonaliseerd label.

Reviews