Productlijnen

Aan de slag met branding!

Dit is het perfecte moment om aan de slag te gaan met branding. Op die manier kun je jouw merk (nog meer) onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Juist nu kun je buiten de mooiste plaatjes of video’s schieten. Het winterse landschap, de ijspegels en de heldere goudgele zonnestralen die de sneeuw doen fonkelen. Het levert al snel prachtige beelden op. Maak daar gebruik van.

Deel je foto en win! 📸
Deel je foto’s / video met ons en maak kans op een fantastisch winterpakket ter waarde van € 400,00, compleet gepersonaliseerd voor jouw eigen merk. Wat dacht je van een heerlijk zachte en verzorgende handcrème, met jouw naam erop? Of een roomspray, van jouw eigen merk, met karakteristieke en herkenbare aroma’s; om ook binnen een heerlijke en aangename sfeer te creëren.

Je kunt je foto’s / video met ons delen door op Instagram de hashtag #brandpride2021 te gebruiken of door ons een linkje naar je (social media) post te mailen. Dat kan naar actie@bottlex.nl. De mooiste foto’s / video winnen het winterpakket!

Valentijnsdag 💖
Naast de prachtige winterse taferelen kun je er dit weekend natuurlijk ook voor kiezen om Valentijnsdag (14 februari) aan te grijpen om jouw merk te promoten. Vol liefde, warmte en hartstocht. Ook dan kun je meedingen naar die prachtige prijzen. Het gaat tenslotte om de branding van jouw eigen merk en hoe je daar invulling aan geeft dat bepaal je zelf.

Save Your Cart
Share Your Cart