VEELGESTELDE VRAGEN

Samples

Is het nog mogelijk om weer een testpakket te bestellen?

VRAAG: Goedemiddag,
Ik heb in het verleden een testpakket besteld bij jullie, dat is een aantal jaren geleden.
Is het nog mogelijk om weer een testpakket te bestellen?
Ik hoor het graag

ANTWOORD:

Het is een goed idee wanneer je nu wilt gaan starten met Private Label Ready alles nog eens goed te testen voor je selectie maakt. Er zijn afgelopen jaren nieuwe cosmetica producten bij gekomen, verpakkingen verbeterd en meer keuze. Daarom zeker een aanrader om met frisse blik de producten nog eens te testen. Wanneer je binnen enkele weken gaat starten krijg je de kosten van een testpakket vergoed.

Je mag van alle testpakketen en samples 1 stuk per soort bestellen. Veel plezier met testen, we hopen dat je een vliegende start maakt met jouw eigen lijn. Veel succes!

 

Mag ik meer informatie over de productie en de prijzen van de droogshampoo?

VRAAG:

Kunnen jullie meer informatie over de productie en de prijzen van de droogshampoo naar ons sturen? Eventueel een offerte.
Alvast bedankt.

ANTWOORD:

Bedankt voor je interesse in BottleX  producten. Je kunt al heel wat informatie vinden op de artikelpagina in de Private Label Ready DRY SHAMPOO . In de onderstaande tapbladen vindt je nog meer details die gaan over ingrediënten, verpakking en extra’s. De prijzen staan in de prijsstaffel op artielpagina. Je kunt starten met 12 stuks en wanneer je meer besteld zakt de prijs. Mocht je sample willen kun je testpakket bestellen van deze lijn. Mocht het product je bevallen en je wilt meer dan 200 stuks bestellen is het goed idee om een offerte op vragen, je kunt ons dan mailen centrale@bottlex.nl

 

DRY SHAMPOO

Een gewichtloze formule die het gevoel en de looks van je haar tussen wasbeurten in direct opfrist. Deze shampoo die geen water nodig heeft, sprayt gemakkelijk op droog haar aanbrengen, zweet en geur te absorberen zonder een poederachtig residu achter te laten. Deze top formule  is geschikt voor alle haarkleuren en -types en is verrijkt met een fris en houtige musk geur om je de hele dag een fris gevoel te geven.

 

Wil je tester ontvangen bestel deze dan Private Label Ready Sample

Wij zouden eigenlijk meerdere geuren willen testen. Room spray en geurstokjes. Ook de handcreme. Is dat mogelijk?

Leuk te lezen dat je wilt gaan  starten met aroma’s en handcreme. In beide gevallen kun je samples online bestellen. Wanneer je na ontvangen van jouw testpakket besluit te starten met WhiteLabel krijg je de kosten vergoed. Bestel hier je samples

Mocht de uitkomst zijn dat je producten en parfums wilt buiten het WhiteLabel aanbod zou je kunnen kiezen voor BottleX PrivateLabel. Dan kun je al vanaf 200 stuks je parfum en verpakking naar wens uitkiezen. Zie ruime aanbod aan parfums 

 

 

Kan ik de producten eerst testen?

Natuurlijk is het mogelijk om van elke productlijn een testpakket te bestellen. Ga naar onze website en bestel samples van de lijnen die jou aanspreken.

De aanschafprijs van het sample-pakket krijg je van ons terug, in de vorm van een korting op je eerste bestelling, als je binnen drie weken na ontvangst van de samples een order plaatst.

 

Product

Design

Regels

Samples