Productlijnen

Herontdekking van de Fiber Paste

Fiber Paste is een echte klassieker. Toch is het belangrijk om productontwikkeling nooit stil te laten staan, ook niet voor bestaande producten. Soms moet je jezelf opnieuw uitvinden en dat geldt ook voor je producten. Bij BottleX hebben ze de Fiber Paste daarom onlangs tegen het licht gehouden en doorontwikkeld. Deze verbeterde versie van de klassieker is een pasta met flexibele fixatie. Het zorgt ervoor dat het haar langer in model blijft zitten. Hij plakt niet en heeft een heerlijk subtiele geur.

Fiber Paste biedt je het beste van twee werelden
Fiber Paste is een mixproduct, een styling paste die tussen een haarklei en een wax in zit. Het heeft een langere hold dan een clay, maar is tegelijkertijd minder stroef. Het biedt je dus het beste van twee werelden, want het heeft eenzelfde finishing als een haarwax, maar de substantie is iets natter waardoor het zich beter door het haar laar verdelen.

Door de flexibele fixatie blijft het haar langer in model zitten. De Fiber Paste zorgt voor meer volume in het haar, maar versterkt en verzorgt het haar ook tegelijkertijd. De unieke samenstelling van ingrediënten verbeteren de conditie van het haar. Fiber Paste is geschikt voor alle haarlengtes en kan zowel op droog, handdoek droog en nat haar gebruikt worden. Het product heeft een heerlijk subtiele geur; waardoor het aangenaam ruikt, maar tegelijkertijd niet te sterk aanwezig is.

Fiber Paste als eigen merk op de markt brengen
Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf en het versterkt jouw positie in de markt. Want kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in jouw eigen producten en ze zijn tegelijkertijd het perfecte visitekaartje. Stel jezelf eens voor dat je met een eigen Fiber Paste op de markt kan komen, zelfs met kleine aantallen. De identiteit en uitstraling van jouw bedrijf worden sterker en jouw omzet en de marge zullen stijgen. En natuurlijk kun je jouw eigen lijn eenvoudig uitbreiden met verschillende producten uit de Tins Haircare lijn van BottleX. Denk bijvoorbeeld aan Fiber Mud, Grooming Pomade, Matte Gum, Raw Clay of Shine Wax.

Bij BottleX White Label kun je kiezen uit verschillende productlijnen die helemaal klaar zijn om jouw eigen merk te starten. Je kunt het etiket laten opmaken naar gelang de wensen die passen bij jouw merk. Bestel eenvoudig een testpakket op de website. White Label is ideaal als je met kleine aantallen een eigen merk in de markt wil zetten.

Bij BottleX Blend Label heb je ruime keuze uit bestaande formules waar je zelf de geur, kleur en verpakking mag selecteren in de configurator. Juist door met bestaande en stabiele formules te werken, kun je snel starten; zonder een lang R&D traject of hoge opstartkosten. Voor het parfum en de verpakking heb je keuze uit een rijk assortiment. Perfect voor wie keuzevrijheid wil, binnen de mogelijkheden van bestaande formules. We vertellen je graag meer over Blend Label.

BottleX Cosmetics
BottleX is een autoriteit op het gebied van research & development en de productie van haarverzorgingsproducten, homecare en cosmetica. Het bedrijf is actief in meer dan 20 landen en richt zich naast een uitgebreid assortiment op de ontwikkeling van private label producties. Door branding en innovatie helpen ze jou om je bedrijf en jouw eigen merk te laten groeien.

Save Your Cart
Share Your Cart