Productlijnen

Ondernemen in de Covid-19 storm

Het Corona-virus heeft grote impact op ons allemaal, zowel zakelijk als in ons privéleven. In deze tijden van economische onzekerheid, willen we laten weten dat we bij BottleX (White Label team) betrokken zijn bij jou en je bedrijf.

Samen met diezelfde toegewijde medewerkers is onze aandacht de afgelopen dagen in eerste instantie uitgegaan naar onze vaste klanten. Kappers en schoonheidsspecialisten ondernemers die als het gevolg van de genomen maatregelen voor grote uitdagingen staan die directe en ongecompliceerde actie vereisen.

Wij zijn overtuigd dat met wat creativiteit niet alles tot stilstand hoeft te komen. Hieronder enkele tips die je kunt ondernemen om je bedrijf in conditie kunt houden:

1. Onderhoud het contact met je klanten door te bellen, mailen en natuurlijk social-media. Ook voor jouw klanten is het natuurlijk niet leuk dat ze je niet kunnen bezoeken voor een behandeling. Neem de tijd voor voor je klanten en geef ze advies hoe ze hun coupe goed kunnen onderhouden.

2. Restaurants maken slimme moves door heerlijke gerechten thuis te bezorgen, een verschuiving in de markt, maar ook een kans voor salons om producten aan te bieden door deze te laten afhalen of te versturen naar de klant. Je hoeft echt geen webshop te hebben om jouw klanten te voorzien van producten. Breng het zelf langs of maak gebruik van bekende vervoersdiensten zoals DPD of DHL. Heb je de smaak te pakken, maak dan een zakelijk account aan op BOL.com en/of Amazon. Voor ondernemers met White Label hebben we nu een extra voordeel!

3. Verkoop cadeaubonnen, maak het extra aantrekkelijk met een extraatje (bijvoorbeeld een product of een gratis wasmassage) en beloon zo jouw (vaste) klanten.

4. Lever aan jouw klanten thuispakketjes met de juiste haarverf kleur. Jij kent de unieke mix om de juiste haarkleur te krijgen. Geef duidelijke instructies bij deze DIYkit. Wil je helemaal uitpakken, maak dan mooie pakketjes compleet met verfbakje, kwast en handschoenen.

Save Your Cart
Share Your Cart