[vc_row][vc_column width=”2/3″][title title=”KORTING VOOR LEZERS VAN TOP HAIR!” font_size=”36″ color=”#009d3e” title_tpl=”none”][vc_empty_space height=”24px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1613987443043{margin-bottom: 5px !important;}”]Wat ontzettend leuk dat je op deze pagina terechtgekomen bent, want we willen de lezers van Top Hair graag een mooi extraatje bieden. Daarom geven we je € 10,00 korting op een testpakket! Wacht niet langer en bestel vandaag een testpakket naar keuze, met daarin de mooiste producten om jouw eigen merk mee te starten.[/vc_column_text][title title=”KORTINGSCODE: TOPHAIR10” font_size=”24″ color=”#009d3e” title_tpl=”none” animation=”right-to-left”][vc_empty_space height=”24px”][vc_column_text]Gebruik bij je bestelling in onze webshop de kortingscode “TOPHAIR10”, dan wordt de korting van € 10,00 automatisch van het testpakket afgetrokken. Zoals elke actie kent ook deze aanbieding enkele voorwaarden:

  • De korting kan alleen gebruikt worden bij testpakketten.
  • De korting kan niet gebruikt worden op het Testpakket Specials (WLSAMPLE1006).
  • De korting kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en/of kortingen.
  • De korting kan per klant éénmaal gebruikt worden.
  • De korting is geldig tot en met 31 december 2021.
  • De korting is niet inwisselbaar voor contanten.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”64px”][vc_single_image image=”45476″ img_size=”medium” alignment=”right” onclick=”custom_link” link=”https://bottle-x.com/product-categorie/original-haircare/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]Voordat je gaat starten met jouw eigen merk is een goede voorbereiding erg belangrijk. Bestel daarom eerst een testpakket, met hierin van elk één product. Het is tenslotte belangrijk dat je achter je eigen producten staat qua werking en uitstraling. De producten uit onze testpakketten zijn altijd op ware grootte. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de producten, de werking en de verpakking. De producten in het testpakket worden blanco geleverd. Bestel je deze samples en besluit je binnen 3 weken te starten met jouw eigen merk dan krijg je van ons de kostprijs van het testpakket terug, in de vorm van korting op je eerste bestelling.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding deze actie of over het starten van je eigen merk, neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een mail via centrale@bottle-x.com, dan nemen we contact met je op.

Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf en het versterkt jouw positie in de markt. Kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in jouw eigen producten en ze zijn tegelijkertijd het perfecte visitekaartje. Ben jij klaar voor de volgende stap?[/vc_column_text][vc_single_image image=”48090″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://bottle-x.com/product-categorie/tins-haircare/”][/vc_column][/vc_row]