Productlijnen

We boosten jouw salon, zelfs als je gesloten bent!

 

We hoeven niet onder stoelen of banken te steken dat 2021 voor veel salons niet als een ‘happy new year’ van start is gegaan. De lockdown en de voortschrijdende maatregelen eisen een zware tol. Salons blijven dicht en veel kappers zitten alleen figuurlijk nog met de handen in het haar. Toch willen we graag met je meedenken en er samen het beste van maken!

Jouw eigen merk, ook als je salon dicht is.
Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf. Zelfs als je salon gesloten is kun jij je klanten benaderen en ze jouw eigen verzorgingsproducten aanbieden. Bel ze op of laat ze via een eenvoudige online webshop bestellen. Op deze manier kun je toch contact met je klanten onderhouden én in een stuk omzet blijven voorzien.

Met White Label kun je al een eigen productlijn op de markt brengen vanaf 24 stuks. De producten worden dan voorzien van een prachtig label, met jouw eigen logo/naam erop.

Eerst zelf testen
Voordat je gaat starten met jouw eigen merk is een goede voorbereiding erg belangrijk. Bestel daarom eerst een testpakket, met hierin van elk één product. Het is tenslotte belangrijk dat je achter je eigen producten staat qua werking en uitstraling. De producten uit onze testpakketten zijn altijd op ware grootte. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de producten, de werking en de verpakking. De producten in dit testpakket worden blanco geleverd. Bestel je deze samples en besluit je binnen 3 weken te starten met jouw eigen merk dan krijg je van ons de kostprijs van het testpakket terug, in de vorm van korting op je eerste bestelling.

Waar gaat je interesse naar uit?
Allereerst is het natuurlijk belangrijk om voor jezelf te bepalen naar welke producten jouw interesse uitgaat. Neem bijvoorbeeld onze Organic Haircare ecolijn, vol met natuurlijke haarverzorgingsproducten, die goed passen binnen een ecologische lifestyle. Of wat te denken van de Natural Curls Haircare lijn, die speciaal ontwikkeld is voor de verzorging van natuurlijk krullend haar. Of de luxe producten uit onze Original Haircare lijn. Maar ook aan styling is gedacht, je vindt ze in Tins Haircare. Of wat te denken van onze Barber Mencare lijn; vol stoere producten voor mannen, met of zonder baard. Maar ook op het gebied van Bodycare en Skincare hebben we genoeg keuze. En zelfs aan Homecare is gedacht, met handgemaakte geurkaarsen en een prachtige collectie van geurvazen en kamerparfums. Dus keuze genoeg en aan jou de eer om te bepalen waarmee je wil beginnen.

Save Your Cart
Share Your Cart